Odporność i metody jej wzmacniania - współpraca lekarsko-dietetyczna

KONFERENCJA ONLINE

#zostanwdomu
6 czerwca 2020 r.

W walce o zdrowie, łączymy żywienie i medycynę oparte na faktach i doświadczeniu

Aktualna zmiana stylu życia populacji, stawia przed dietetykami i specjalistami żywienia nowe wyzwanie, dyktowane rosnącą potrzebą i świadomością społeczeństwa - potrzebą dbania o odporność, pomimo chorób i ograniczeń oraz podejmowania skutecznych działań, w oparciu o potwierdzoną naukowo wiedzę.

Podczas konferencji poznasz skuteczne strategie związane z wpływem szeroko pojętej diety na odporność, które będziesz mógł wykorzystać w praktyce, podczas dietoterapii i konsultacji. Jako osoba świadoma żywieniowo, będziesz mógł również wprowadzić poznane podczas konferencji zalecenia w życie, celem poprawy swojego zdrowia.

Wiemy, że konferencje branżowe są najskuteczniejszym sposobem na przyswojenie wartościowej, potwierdzonej naukowo wiedzy. Formuła konferencji online daje szansę zdobywać ją pomimo bariery 4 ścian.

Nie poszukujemy sensacji. Opieramy się na faktach. Walczymy z mitami.

Dołącz do pozostałych uczestników i sprawdź sam!

Co otrzymasz jako uczestnik konferencji online

"WSPIERANIE ODPORNOŚCI - STRATEGIE DIETETYCZNE"

?

Nieograniczony czasowo dostęp do platformy z wykładami w formie video

Gwarancję Prelegentów z dokonaniami naukowymi i kompetencjami odpowiadającymi omawianemu zagadnieniu

Prezentacje multimedialne z wykładów w wersji PDF do pobrania

Imienny certyfikat w wersji online, potwierdzający uczestnictwo w konferencji, (do wydruku "od ręki")

Tematyka prelekcji

  • 1Choroba Hashimoto - zdrowa tarczyca a odporność
  • 2Zaburzenia hormonalne i choroby cywilizacyjne a podatność na infekcje wirusowe – czy istnieje związek?
  • 3Celiakia a ryzyko infekcji – jak wzmocnić odporność osób na diecie bezglutenowej?
  • 4Jak ograniczyć jedzenie emocjonalne podczas pandemii i pomóc pacjentom zapanować nad pokusami - praktyczne wskazówki do pracy z pacjentem
  • 5Dbanie o odporność podczas ciąży i w pierwszych latach życia dziecka - najskuteczniejsze strategie
  • 6Nawracające infekcje - jak wspomagać nasz układ odpornościowy?
  • 7Równowaga między czynnikami prozapalnymi i przeciwzapalnymi w organizmie – jak ją osiągnąć?
  • 8Fitoterapia a infekcje wirusowe - jak naturalnie wspierać układ odpornościowy dzieci i dorosłych?
  • 9Funkcjonowanie układu immunologicznego a czynniki wpływające na odporność człowieka dorosłego i seniora
  • 10Laktoferyna - panaceum na infekcje?
  • 11Immunomodulacyjne działanie witamin i pierwiastków śladowych – co tak naprawdę wzmacnia naszą odporność?
  • 12Czy probiotyki na odporność? Prawda czy mit?

*Szczegółowy program konferencji może ulec jeszcze zmianie

Prelegenci

dr n. med.
Angelika
Kargulewicz

dietetyk kliniczny

mgr
Dominika
Gier

dietetyk medyczny

mgr
Paulina
Ihnatowicz

Dietetyk kliniczny i sportowy

dr n. med.
Karolina
Karabin

biolog molekularny

dr n. med.
Mirosława
Gałęcka

Specjalista chorób wewnętrznych

prof. UPP dr hab.
Daria
Szymanowska

Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu.

mgr
Klaudia
Brzywcy-Nosowicz

dietetyk

Sylwetki kolejnych prelegentów - już wkrótce!

Bilety

BILETY W PROMOCYJNEJ CENIE  PLN ZAMIAST  PLN

Pozostało:

26

Uwaga TRWA PRZEDSPRZEDAŻ!

 zł netto zamiast zł netto za udział w konferencji online!

UWAGA! Poniższe ceny dotyczą tylko oferty promocyjnej - do wyczerpania puli 30 biletów!

BILET NA KONFERENCJĘ
zł netto
( zł brutto)
zamiast zł netto ( brutto)

Bilet zawiera:

  • Gwarancję najlepszych wykładów prowadzonych przez doświadczonych i cenionych specjalistów z branży dietetycznej i medycznej
  • Nielimitowany dostęp do lekcji w formie video online
  • Prezentacje multimedialne do pobrania
  • Imienny certyfikat potwierdzający uczestnictwo w Konferencji

Warunki uczestnictwa

  1. Cena Uczestnictwa:
    • Obecnie obowiązuje promocja biletów w cenie 249,00 zł netto (306,27 zł brutto  ).
      Cena stanardowa: 599 zł netto.
    1. Opłata obejmuje:
      • uczestnictwo w konferencji online (premiera: 6.06.2020 r.),
      • dostęp do materiałów video,
      • prezentacje, certyfikat uczestnictwa.
    2. W przypadku zgłoszenia powyżej 10 uczestników, możliwa jest negocjacja ceny. Prosimy o kontakt z organizatorami.
    3. Wpłat należy dokonać na konto wskazane na fakturze pro-forma.
    4. Osoby, które nie wezmą udziału w konferencji, zostaną obciążone pełnymi kosztami uczestnictwa na podstawie wystawionej im faktury.
    5. Niedokonanie wpłaty nie jest jednoznaczne z rezygnacją z udziału w konferencji.
    6. Zamiast zgłoszonej osoby w konferencji może wziąć udział inny pracownik firmy (należy o tym fakcie poinformować organizatora konferencji).
    7. Składając zamówienie na szkolenie lub konferencję po terminie możliwej rezygnacji (w przypadku konferencji 30 dni przed terminem, w którym ma się odbyć) i braku uczestnictwa w wydarzeniu, Organizatorowi przysługuje opłata za Kongres w pełnej wysokości.
    8. W przypadku wyczerpania miejsc lub odwołania konferencji, kwota wpłacona na konto Organizatora zostanie zwrócona w ciągu 7 dni od planowanej daty konferencji.
    9. Doręczenie oświadczenia o rezygnacji z udziału w konferencji nie później niż 30 dni przed terminem konferencji nie pociąga za sobą żadnych obciążeń finansowych.
    10. W przypadku doręczenia pisemnego oświadczenia w terminie późniejszym niż 30 dni przed terminem rozpoczęcia konferencji lub w przypadku nieprzybycia Uczestnika na konferencję, bez wcześniejszego oświadczenia Zamawiającego o rezygnacji, Organizatorowi przysługuje opłata za konferencję w pełnej wysokości.
    11. Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie konferencji.

Poznaj opinie uczestników z poprzednich wydarzeń organizowanych przez Food Forum:

Organizacja - sposób zorganizowania od strony multimedialnej, rewelacyjny; poziom merytoryczny wykładów na bardzo wysokim poziomie

Kontakt

Dla uczestników:

Anna Waberska
tel: 61 66 55 769

Katarzyna Bąk
tel: 61 66 83 109

Dla partnerów:

Mariola Zmitrowicz
tel: 607 563 894

Roland Paprzycki
tel: 502 237 938

Małgorzata Szadkowska
tel: 604 235 540